zaterdag 14 januari 2017

Afwassen en afdrogen

Hoi allemaal!

Het is zaterdag 12:00 uur, dus het is weer tijd voor een blog van ons, Lynn & Dave! Wij wensen jullie veel lees plezier!

De afgelopen week werden we gelijk aan het werk gezet door onze mama. We moesten de hele week afwassen en afdrogen. We zijn er gelijk achter gekomen dat we helemaal niet van afwassen en afdrogen houden, wie wel?

Daarom hebben we vandaag tegen mama gezegd dat we het niet meer doen, want het is stom. Het is ook nog eens hard werken, want het is zoveel! Want mama woont nog thuis, dus er is afwas en afdroog te doen van vier personen, en we zijn helemaal niet zo sterk, dus bij ons duurt het heel erg lang voor dat alles klaar is. Daarna gaan we gelijk naar bed, want dan zijn we namelijk heel erg moe!


Gelukkig is hier al het een en ander gedaan, dus is het niet zo heel erg meer! Want hier waren we al bijna klaar omdat we al zoveel gedaan hadden en we op tijd zijn begonnen. Dus we hoefde na deze foto niet gelijk naar bed! Daar zijn we wel blij mee! Want we wassen altijd af in de avond na het avond eten.

Moeten jullie ook altijd afwassen en afdrogen?

Groetjes Lynn & Dave

Geen opmerkingen:

Een reactie posten